• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 24 de desembre del 2017

Acte avui a Mataró: 10 minuts de silenci per escoltar el Nadal


Des de fa dissets anys i de forma ininterrompuda, una colla d’entitats de Mataró – la revista Valors, Justícia i Pau-Maresme, el Grup Tercer Món-Mataró, Acció Catòlica Obrera i la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU– organitzen cada 24 de desembre l’acte 10 minuts de silenci per escoltar el Nadal.

La senzillesa és l’èxit d’aquesta iniciativa, que té com a principal objectiu generar un petit temps de reflexió i silenci just abans de l’inici de les festes de Nadal perquè tothom pugui pensar de forma personal sobre aquest temps, els valors del qual poden oblidar-se a causa de l’estrès i el consum.

L’acte, que per contrast es realitza a la Plaça Santa Anna, una zona molt comercial i cèntrica de la ciutat, comença a les 7 de la tarda amb la lectura d’un manifest sobre la importància del silenci i després es fan els deu minuts de reflexió. Només la claror d’una espelma ajuda els participants a centrar els seus pensaments. Plaça de Santa Anna Plaça Santa Anna, Mataró

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada