• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 8 de maig del 2016

Emotiva commemoració a Montejurra



La commemoració carlista ha començat a les 10.00 del matí amb el tradicional viacrucis, al qual ha seguit un record als militants morts fa 40 anys, una missa al Monestir de Iratxe, i l'homenatge als dos companys morts per trets en 76 davant el monòlit que els recorda: Ricardo García Pellejero i Aniano Jiménez. SAR Maria Teresa de Borbó-Parma ha dipositat unes flors en el mateix.


La cita de Montejurra, enguany amb el lema «Història nostra, memòria viva i mestra de la vida», ha continuat amb un acte polític del Partit Carlista a la campa de la Fuente de la Tejería,a mb el secretari general, Jesús Aragón, i un dinar.

D'aquesta manera el Partit Carlista es proposa que no s'oblidi que va passar a Montejurra i que «sigui coneguda la veritat d'uns crímines els autors materials van ser amnistiats el 1977 i les seves víctimes reconegudes en 2003 com« víctimes del terrorisme », una cosa« insuficient » .

Al costat de la festa del partit, amb motiu d'aquest 40 aniversari del tiroteig de Montejurra una comissió popular formada per particulars, partits i sindicats, entre d'altres organitzacions, ha preparat diversos actes amb els quals vol exigir «reparació, justícia i aclariment de la veritat ».

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada