• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, 30 de juliol del 2015

Presentació a Morella de l’obra pòstuma de Manuel Salvador: “Síntesi de les Guerres Carlistes”



El passat mes de maig va tenir lloc a Morella la presentació del llibre “Síntesi de les Guerres Carlistes”, a la Llotja de l’ajuntament de Morella. Manuel Salvador, autor de l’obra, va ser un militar nascut a Castelló que va dedicar part de la seva vida a l’estudi de Morella, publicant nombrosos textos tant per l'entitat AMIC, com en la Societat Castellonenca de Cultura.

Salvador va morir fa un any i va ser una de les persones que millor coneixien el castell de la localitat i les Guerres Carlistes. Cal recordar que l’alcalde de Morella va concedir la Creu de Santa Llúcia a títol pòstum a Salvador, per tot l’estudi i treball per Morella i per l’estima que tenia per aquesta ciutat. També cal assenyalar que per voluntat de l’autor i de la seva família, la recaptació d’aquest llibre es destinarà a millorar el castell de Morella i, que en l’actualitat, el Saló del Carlisme de la fortalesa, es pot visitar gràcies al seu treball i el seu somni d’exposar diferents peces d’aquestes guerres.

Dia a dia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada