• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 3 de maig del 2015

Missatge del Rei Carles Xavier per la Diada de Montejurra 2015



Missatge de Don Carlos Javier de Borbó Parma pel Montejurra 2.015.Salutació a tots els carlistes, i als peus del Crist Negre de la nostra muntanya de Montejurra, vull que recordem, però especialment pensem, en els temps nous que ja han arribat.Som aquí per commemorar la valentia i generositat de les nostres gents, però principalment per reafirmar els nostres valors: especialment el compromís en la defensa de les nostres llibertats davant de qualsevol absolutisme i el dret a autogestionar les nostres vides en una estructura social veritablement solidària.És un temps clau per als que ens sentim responsables de la nostra història. Us demanem que analitzeu les solucions més justes i expresseu la vostra decisió amb el vostre vot en les properes eleccions.En el passat, molts van lluitar per tenir les llibertats que avui posseïm, que estan amenaçades per la corrupció del sistema i de molts models homes que l'encarnen. Va ser molta la nostra generositat, el que ens obliga a actuar responsablement amb el tresor adquirit i les perspectives cap al futur, que teníem; i tenim.Ara, us commino perquè enfront del pessimisme, hi oposeu la vostra iniciativa exercitant la mobilització de la societat i l'esforç per aconseguir una justícia sense limitacions.El nostre compromís no minva en res la nostra racionalitat. Hem de recordar el que va dir el pare fa gairebé 60 anys, aquí mateix, en un dia memorable: "Davant la crisi no cap la passivitat o el pànic, es poden afrontar els esdeveniments amb criteris científics".
 I com es pot contribuir a l'interès general dels espanyols? 
Com us vaig dir en el meu comunicat del 10 de Març, en primer lloc, parlant. Donant a conèixer les nostres solucions: Les federalistes, en la seva màxima expressió. Les de subsidiarietat i gestió global. Les econòmiques i de cohesió social. Propugnant l'eliminació del materialisme individualista. Defensant la propietat justa, basada en el valor de la persona. Amb criteris tendents a la igualtat.També us vaig dir que hem de saber escoltar, escoltar fins i tot a aquells que no pensen com nosaltres, o tenen interessos contraposats.Moltes vegades no es pot resoldre un problema, però el que si es deu, és ser creatiu i saber gestionar la situació, per aconseguir almenys, alguns efectes positius. Us demano també en aquesta ocasió que tingueu fe, que cregueu en el que feu, i que sigueu optimistes. Per aconseguir qualsevol cosa que us proposeu, és imprescindible.Finalment, vull acomiadar-me de tots vosaltres, benvolguts carlistes, convidant-vos a l'acte d'homenatge en honor de la meva tia Maria Teresa, a qui tant deu el carlisme.Fins llavors.

Carles Xavier, Europa 3 maig 2015

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada