• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 7 de juny del 2014

Comunicat de Carles Xavier I de Borbó-Parma




A tots els ciutadans de les Espanyes i als meus lleials carlistes:
Davant els esdeveniments sociopolítics que s’estan produint al nostre país i les seves conseqüències, vull repetir una vegada més el ferm compromís que vaig adquirir al morir el meu Pare Carles Hug.

“Fidel als meus avantpassats, fidel al meu August Pare, compliré amb els deures i obligacions que m’imposa el ser avui l’abanderat dinàstic del Carlisme, que la legimitat d’origen i d’exercici, des dels temps de Carles V, ha fet recaure en mi”.

Davant els resultats de la voluntat popular reflectits a les darreres eleccions celebrades al Parlament Europeu, que mostren la voluntat d’un canvi regeneratiu que permeti corregir les errades ce la política general, la corrupció generalitzada, el descrèdit de la classe política i de les institucions, per la seva manca de sinceritat. És imprescindible la transparència de les institucions i persones, que eviti i desfaci les pràctiques corruptes.
S’ha de substituir i eliminar l’economia especulativa a favor de la productiva. S’ha de generalitzar la pràctica d’una política de proximitat al ciutadà inexistent avui. El dèficit d’una cultura democràtica i crisi moral, és causa i origen de molts dels problemes que tenim. Us animo a que hi poseu tot el vostre interès, creativitat i afany en aconseguir que aquesta regeneració ofereixi la millor resposta a la voluntat dels espanyols.
Hem d’aconseguir un país sòlid, estable, lliure i democràtic, capaç de resoldre els problemes de tot ordre que tenim. Fonamentalment l’angoixosa crisi econòmica, per aconseguir la necessària millora de l’economia general i particular de cada un dels espanyols.
El nostre concepte carlista, partint dels més de 180 anys d’història, avui ha de ser considerat com un moviment europeista, federal en el sentit més ampli, democràtic, de llibertats i social, que considero que pot ser una solució per a tots i cadascú de les persones i pobles que formem les Espanyes.
Carles Xavier I de Borbó-Parma 


4 de Juny de 2014 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada