• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 21 de juny del 2014

Persecució implacable de cristians a Mossul



Els fonamentalistes duen a terme una campanya de caire genocida per exterminar els membres de les altres confessions a Síria i l'Iraq. L'exemple més palmari és ara mateix la ciutat de Mossul, a l'Iraq.

Davant l'opció de convertir-se a l'islam o ser assassinats, les famílies cristianes han decidit fugir de casa i de les amenaces dels fonamentalistes radical Islamic State of Iraq and Syria (ISIS). A Mossul han fugit la majoria dels 35.000 cristians i les seves esglésies han estat destruïdes o bé substituïdes les creus per símbols de l'islam. A això cal afegir segrestes i taxes (250 $) imposades als qui no combreguen amb l'islam. Aquesta mateixa setmana els habitatges dels cristians apareixien marcats amb una 'N' (Natzarens).

Divendres 18 de juliol de 2.014 va expirar el termini de tres dies donat per l'ISIS perquè totes les famílies cristianes deixessin la ciutat. Des que el 10 de juny passat ISIS va aconseguir el control de la ciutat, els cristians de Mossul s'han vist perseguits a la seva pròpia terra. Els cristians que van fugir abans que expirés l'ultimàtum van ser saquejats per aquest grup. Ha denunciat que els insurgents els van robar els diners, les joies, els cotxes i totes les seves pertinences de valor després de registrar aquestes persones en els punts de control que han establert a la sortida de la ciutat.

Concentracions a França contra la desaparició forçada dels cristians d'Orient

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada