• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 14 de juny del 2014

Inseguretat jurídica i, a més, contrafur



Als que, animats pel Govern central de torn a Espanya, i per la Diputació Foral a Navarra, van invertir en energies renovables perquè així es produïa energia neta, es reduïa la dependència energètica de l'exterior, es creaven llocs de treball aquí, i produïen una rendibilitat major que la que donava la Banca, es troben avui en la situació que el contracte que van subscriure ha estat trencat unilateralment en el seu perjudici. La voracitat retalladora dels governs de torn centrals, ja sigui del PSOE, ja sigui del PP, també ha arribat al sector de les energies renovables, per rescatar la banca i no perjudicar els alts sous i guanys dels seus respectius amos / amics.

Per al petit empresari, així com per al petit estalviador / inversor, a Espanya regna la inseguretat jurídica, i el ciutadà que no té mitjans de fortuna està a mercè del capital.

A Navarra, a més, cal dir que es produeix contrafur perquè la normativa foral sobre energia elèctrica, arbitrada per les Corts de Navarra o Parlament Foral, va ser recorreguda pel Govern central davant el Tribunal Constitucional i aquest l'ha anul·lat.

Si se suposa que l'autonomia de la Comunitat Foral de Navarra és la que possibilita que els navarresos / es ens governem a nosaltres mateixos en els nostres propis assumptes, a què ve que el Govern central de torn i el Tribunal Constitucional es fiqui en els nostres afers ?
Quina classe de govern és el que recorre les lleis que emanen de les Corts de Navarra i que només als navarresos i als nostres assumptes afecten? Quina classe d'Estat és el que coarta les possibilitats de progressió en el desenvolupament de l'autonomia i l'autogovern de la ciutadania, en lloc d'ajudar en el seu creixement, desenvolupament i autonomia?

Aquesta forma de procedir va contra el principi de subsidiarietat, és a dir, va contra els Furs, i per això constitueix un contrafur. I ja van diversos. És hora que la Diputació Foral, amb la seva presidenta al capdavant, cridi a tots els navarresos/es a sortir al carrer en defensa de l'autonomia de Navarra, en defensa del seu autogovern, en defensa dels Furs.

Potser al Govern central pensin que els navarresos/es hem oblidat el que els nostres avantpassats van fer fa 120 anys en el que passat a la Història com la Gamazada, i ja és hora de deixar clar, a nosaltres mateixos i als altres companys de viatge, que no és així, que no estem disposats que es repeteixin errors històrics, i que farem valer el nostre dret mitjançant la passada foral, recordant al Govern central i al Tribunal Constitucional que la llei que ens volen imposar és lesiva per als navarresos/es , i que és supèrflua, perquè ja tenim la nostra pròpia Llei emanada de les Corts de Navarra.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada