• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 14 de juny del 2014

Comunicat del Partit Carlista: 'Davant l'abdicació'



Comunicat del Partit Carlista: 'Davant l'abdicació de l'actual Cap de l'Estat'

De nou volen apuntalar una institució imposada i, mantinguda per la força de les armes mentre no és acceptada expresament mitjançant una votació popular, lliure, directa i expressa. Davant d'aquesta "notícia", el Partit Carlista de les Espanyes dirigeix a la Societat el següent comunicat:

Abdica el qui té legitimitat per a fer-ho; i l'actual Cap de l'Estat té la legitimitat del qui li va donar: el dictador Franco; és a dir, cap. I on no hi ha Legitimitat no valen els "fets consumats". La Legitimitat la donen els ciutadans amb el seu reconeixement voluntari manifestat expressa i directament en unes urnes lliures.

Com abans millor fem una "sortida ordenada" del franquisme millor serà per a la Societat espanyola; això passa per:


Unes eleccions directes a les Corts constituents que donin forma a una Constitució que no predetermini, al forma de l'Estat, i en la que hi participin com més agents socials millor, no només els partits polítics.

La Democràcia es construeix i s'enforteix practcant-la, mitjanjant actes democràtics.



Jesús Mª Aragón Samanes
Secretari General Federal del Partit Carlista de les Espanyes
3 de Juny de 2.014

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada