• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 30 de juny del 2014

33è Congrès de Nouvelle Action Royaliste



El partit francès Nouvelle Action Royaliste (NAR) va celebrar els dies 5 i 6 d'abril el seu 33è congrès. NAR va aprovar una 'Declaració Política General' on el partit monàrquic va criticar durament la política exterior francesa (a Síria o Ucraïna) i la submissió a l'austeritat decretada per la Unió Europea que està destruint el teixit econòmic francès. Aquesta austeritat empitjora les condicions socials amb les mesures aprovades per Manuel Valls a les que s'hi oposa NAR.

Nouvelle Action Royaliste milita per la redefinició d’un projecte polític definit per un projecte d'ecologia política basat en una economia circular enlloc d'una economia de producció. NAR defensa:
- la sortida de l'€,
- la devaluació del franc,
- el control dels moviments de capital,
- la nacionalització dels sectors claus de l'economia
- la protecció amb aranzels de l'economia francesa.
- s'oposa al Tractat de Lliure Comerç Transtlàntic negociat entre l'UE i els EEUU que suposa la submissió europea a l'economia nord-americana

NAR aposta per una Europa confederal amb un pacte de seguretat fora de l'OTAN

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada